Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Túto hollywoodsku bohyňu na ulici nespoznáte: Uf, to je ale sivá myš!

Scarlett Johansson po boku snúbenca Romaina Dauriaca vyzerala ako tuctovka z ulice. Zobraziť galériu (13)
Scarlett Johansson po boku snúbenca Romaina Dauriaca vyzerala ako tuctovka z ulice. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Dokonale zamaskovaná! Aj keď za normálnych okolností patrí táto herečka k neprehliadnuteľným dámam na červenom koberci, v súkromí sa mení na nenápadné dievča od vedľa. Stačí sa pozrieť, s akým imidžom sa nedávno objavila v parížskych uliciach. Oslnivú sirénu, ktorá krásou vyráža dych, by ste v nej hľadali márne.

Medzi smotánkou nádherná, mimo svetiel reflektorov úplne obyčajná! Do tejto kategórie hollywoodskych hviezd pribudla aj blondínka, pred ktorou len nedávno jej milenec pokľakol na koleno a požiadal ju o ruku. Čerstvo zasnúbená herečka sa pred pár dňami objavila vo francúzskom meste umelcov a lásky, no ostrieľanú divu zďaleka nepripomínala. Postavu v tvare presýpacích hodín a neupravenú tvár predviedla Scarlett Johansson (28).

Múza mnohých režisérov si na romantické rande pod rúškom tmy vyrazila v priliehavých nohaviciach a krátkej koženej bundičke. Jednou rukou pevne držala rameno snúbenca Romaina Dauriaca, v druhej si niesla prilbu. Vlasy mala uhladené a zopnuté do copu, pričom na tvár si naniesla len malé množstvo mejkapu. Keďže sa spolu so svojím miláčikom presúvala na skútri, jej ležérny štýl bol pochopiteľný. V kombinácii s okuliarmi však Scarlett pôsobila veľmi tuctovo a s jej rozpoznaním by zrejme mali problém aj skalní fanúšikovia.

Duriac vlastní nezávislú reklamnú agentúru, no v minulosti pôsobil ako editor francúzskeho časopisu Clark a špecializoval sa na mestské umenie v metre. „Môj priateľ a ja sme si hovorievali: 'Minulú noc sme boli najlepšími tanečníkmi na svete!' Úplne sme mali bludy, som si istá, že sme spolu vyzerali absolútne smiešne,“ prezradila Scarlett na margo umeleckých zážitkov v rozhovore pre Marie Claire. Dvojica síce spolu nerandí ani rok, no očividne to medzi hrdličkami poriadne iskrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu