Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hemsworth sa cíti ponížený: Plánuje provokatívnu Miley Cyrus odkopnúť?

Miley Cyrus a Liam Hemsworth Zobraziť galériu (11)
Miley Cyrus a Liam Hemsworth (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Austrálskeho herca Liama Hemswortha ponížilo škandalózne vystúpenie jeho snúbenice Miley Cyrus na odovzdávaní MTV Video Music Awards. Dvadsaťročná speváčka tam vyvolala rozruch provokatívnym tancom zvaným twerking a ďalšími vyzývavými pózami.

Podľa magazínu Us Weekly sa Hemsworth plánuje preto v najbližších týždňoch so speváčkou rozísť. Pre pár, ktorý sa vlani zasnúbil, by to vraj mal byť definitívny koniec. Podľa zdroja z okolia dvojice sa Hemsworth a Cyrus k sebe správajú, ako keby sa ani nepoznali. Stále pritom bývajú pod spoločnou strechou v Los Angeles. "Ani nespávajú spolu v jednej izbe," dodal zdroj.

Takto sa Miley odviazala. Bude to koniec jej lásky s Hemsworthom?

Miley Cyrus sa necudne
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Dvadsaťtriročný Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha, predstaviteľa marvelovského superhrdinu Thora. Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch ako Neighbours (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka romantickej dráme Posledná pieseň. Práve pri jej nakrúcaní sa zoznámil so svojou snúbenicou Miley Cyrus, ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011). Hemsworth sa vlani predstavil v blockbusteri Hry o život a akčnom filme Expendables 2, pričom tri ďalšie snímky nakrúcal. Okrem filmu Hry o život: Skúška ohňom pracoval na trileri Paranoia, v ktorom si zahral s Amber Heard, Garym Oldmanom, Harrisonom Fordom či Joshom Hollowayom, a tiež na dráme Empire State, v ktorej sa predstaví aj Dwayne Johnson a Emma Roberts.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu