Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rihannin ex čelí žalobe: Hrozia mu 4 roky v base!

Chris Brown Zobraziť galériu (5)
Chris Brown (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Obžalovaný! Amerického speváka Chrisa Browna v utorok obvinili v súvislosti s májovou dopravnou nehodou, po ktorej vodičke druhého vozidla údajne odmietol dať číslo vodičského preukazu, poskytol jej nesprávne informácie o poistení a následne odišiel. Ak súd umelcovi dokáže, že porušil podmienku, môže ísť do väzenia až na štyri roky.

Ako uviedol hovorca prokurátora mesta Los Angeles Frank Mateljan, spevák čelí obvineniam zo spôsobenia nehody a následného úteku z miesta činu a tiež zo šoférovania bez platného vodičského preukazu. Za každý z týchto prečinov mu hrozí maximálne šesť mesiacov za mrežami, ak mu však súd dokáže, že porušil podmienku, môže ísť do väzenia až na štyri roky.

Dvadsaťštyriročný spevák je totiž stále v podmienke, ktorú si vyslúžil za napadnutie barbadoskej speváčky Rihanny vo februári 2009. Spevák sa k týmto obvineniam vyjadril na svojom konte na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, pričom ich označil za absurdné. "Ako môžu povedať, že som ušiel z miesta činu, keď som vystúpil z auta a vymenil si s tou ženou všetky potrebné údaje. Ani jedno auto sa pritom nepoškodilo. Je to naozaj absurdné. Mám platný vodičský preukaz a tej žene som poskytol pravdivé údaje. Videla fotografov a chcela z toho spraviť škandál," napísal spevák. Ako vec posúdi súd, je zatiaľ otázne.

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012), pričom v polovici júla plánuje vydať šiestu štúdiovku s jednoduchým názvom X. K jeho najväčším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby sa zviditeľnil tiež vzťahom so spomínanou Rihannou a konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom.

Informácie pochádzajú z agentúry Reuters, webstránky www.tmz.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu