Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miranda Kerr v ohrození života: Schizofrenik nebral lieky, chcel ju zabiť!

Miranda Kerr Zobraziť galériu (7)
Miranda Kerr (Zdroj: SITA)

MASSACHUSETTS - Massachusettská polícia zatkla Stevena C. Swansona (52), ktorý sa údajne vyhrážal, že zabije austrálsku modelku Mirandu Kerr (30). Urobila tak potom, ako ju upozornila losangeleská polícia.

Tá zistila, že Swanson vraj chcel na budúci mesiac priletieť do Los Angeles a zabiť ju. Muž totiž zavolal dispečerovi, ktorému prezradil, že chce Kerr "zachrániť" a nazval ju svojou "ženou a príbuznou dušou". Tiež povedal, že je federálnym agentom a privezie si dve zbrane. Keď polícia dorazila do Swansonovho domu, našla modelkine fotografie v chladničke, mikrovlnnej rúre aj v knižnici, nie však zbraň. Muž pri vypočúvaní poprel svoju vinu. Vypovedal i lekár, ktorý potvrdil, že Swanson trpí bipolárnou poruchou a schizofréniou, pričom v marci prestal brať lieky. Momentálne je pod dohľadom psychiatra a z väzenia ho prepustia, ak zaplatí kauciu osemtisíc dolárov (v prepočte približne šesťtisíc eur).

Miranda Kerr sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, s ktorou tento rok ukončila spoluprácu. Tiež vytvorila vlastnú líniu organických kozmetických prípravkov Kora a pre dievčatá napísala knihu Treasure Yourself (2010). Medzi pánmi má množstvo fanúšikov - dostala sa do rebríčkov najpríťažlivejších žien magazínov FHM či Men's Health.

Fotografov si získala prirodzenou krásou či charakteristickými jamkami v lícach, ale i svojou povahou. "Amerika sa do nej zamilovala. Zbožňujeme ju, lebo má najúžasnejší výzor dievčaťa od vedľa a zároveň je šialene nádherná. Je to fantastická kombinácia. Ľudia sú s ňou radi, pri fotení je zábavná a nie je hlúpa," vyhlásil o nej fotograf Russell James. Koncom roka 2007 začala chodiť s hercom Orlandom Bloomom, v júni 2010 sa zasnúbili a o mesiac neskôr mali svadbu. V januári 2011 priviedla na svet ich syna Flynna Christophera Blancharda Copelanda. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu