Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Justin Bieber si zavaril: Pozrite sa, ako zrazil autom človeka a ušiel!

Spevák zrazil paparazziho luxusným autom Zobraziť galériu (8)
Spevák zrazil paparazziho luxusným autom (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Kanadský spevák Justin Bieber vrazil autom do fotografa a následne z miesta činu ušiel. Stalo sa tak v pondelok krátko pred polnocou pred jedným z losangeleských klubov, odkiaľ spevák (19) odchádzal na svojom bielom Ferrari, pričom v aute spolu s ním bol aj jeho kamarát, rapper Lil Twist.

Pred klubom čakalo na Biebera množstvo fotografov, ktorým mal spevák pri odchode gestom naznačiť, aby sa uhli. "Keď vychádzal s autom preč, tak to vyzeralo, akoby jedného z fotografov pritlačil medzi svoje Ferrari a iné odparkované auto. Justin ale nezastavil, nie je totiž isté, či vôbec vedel o tom, že do niekoho narazil," uviedol pre portál TMZ.com nemenovaný svedok. Zrazeného fotografa následne previezli do nemocnice, či však naozaj utrpel nejaké zranenia, zatiaľ nie je známe.

Ide o najnovší z dlhého radu nedávnych spevákových incidentov, ktoré zahŕňajú napríklad tri roztržky s fotografmi v Miami. Počas jednej z nich Biebera zachytili na kameru, ako prikazuje svojej ochranke vziať paparazzovi fotoaparát. Po tom, ako ho muž prosil, aby mu prístroj vrátili, mu Bieber povedal: ''V poriadku, fotoaparát vám vrátim, ale nechám si pamäťovú kartu.''

Minulý týždeň zas jeden z jeho fanúšikov obvinil spevákovu ochranku, ktorá ho vraj napadla, keď chcel Biebera odfotografovať pri fajčení vodnej fajky v hollywoodskej kaviarni. Spevák má problémy aj so svojimi susedmi z kalifornského mestečka Calabasas. Tí sa na neho nedávno sťažovali pre jeho nezodpovedné šoférovanie a fajčenie marihuany na verejnosti. Spevákovi dokonca hrozí trestné stíhanie za to, že počas hádky jedného suseda údajne opľul a vyhrážal sa mu zabitím. 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na tej je dovedna trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here, All Around The World a Take You. Bieber, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 
 

Pozrite si druhé video, ktoré zachytáva incident z iného pohľadu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu