Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Petra Němcová a Tereza Maxová v outfitoch za sotva 50 EUR!

Petra Němcová a Tereza Maxová v outfitoch do 50 eur Zobraziť galériu (4)
Petra Němcová a Tereza Maxová v outfitoch do 50 eur (Zdroj: F&F)

LONDÝN - České svetoznáme modelky Petra Němcová a Tereza Maxová si nenechali ujsť nedávnu prehliadku britskej módnej značky. Podujatie sa konalo v srdci Londýna - v mekke svetovej módy na nádvorí paláca Somerset House. Pri tejto príležitosti sa spomínané dámy navliekli do outfitov za pár eur.

Po prvýkrát vo svojej histórii predstavila známa módna značka dámske a pánske kolekcie na londýnskom predvádzacom móle. Medzi pozvanými nechýbali domáce osobnosti, ale ani české svetoznáme modelky, ktoré doslova zatienili britské celebrity.

Tereza Maxová, ktorá miluje módu, prezradila, že nemá problém nosiť aj lacnejšie kúsky oblečenia. Modelka a charitatívna aktivistka mala na sebe v ten večer sukňu za necelých tridsať eur, čo je priam neuveriteľné! Samotný outfit však doplnila kvalitnými doplnkami. „Nielen drahé veci sú sexy a trendy. Rada veci kombinujem drahšie s lacnejším,“ prezradila kráska.

Petra Němcová zas zvolila bledoružové šaty za päťdesiat eur, ktoré si môže dovoliť kúpiť aj bežná smrteľníčka. Topmodelka bola v šatách neuveriteľne sexy. Outfit maximálne zdôraznil jej ženskosť. Nie nadarmo sa vraví, že v jednoduchosti je krása. 

Aj nositeľná móda môže byť výnimočná, rafinovaná a trendy. Viac sa dozviete TU! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu