Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Kto zo slovenských a českých celebrit podstúpil botox, liposukciu či facelift?

Simona Krainová Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová (Zdroj: Yes Visage)

Starnutiu, vráskam i nejakému kilu navyše sa časom nevyhne nikto. Celebrity sa však usilujú s časom zápasiť. Čo sú ich najčastejšie triky?

Utajovaný botox a výplne vrások, kontúr tváre a pier

Väčšina celebrit na Slovensku i v Čechách urputne tvrdí, že nemajú vrásky len vďaka genetike a pitnému režimu. Našťastie existujú aj tí, ktorí sa k drobnej pomoci priznajú. Botox na redukciu vrások spôsobených mračením dnes už nie je ničím neobvyklým, a netají sa tým ani známa topmodelka Simona Krainová (40). A dodáva, že aj keď môže ísť o banálny zákrok, je naozaj veľmi dôležité sa rozhodnúť pre skúseného profesionála, aby výsledok vyzeral prirodzene a podľa očakávaní. Simona tak nedá dopustiť na špecialistov z kliniky YES VISAGE, obzvlášť MUDr. Moniku Kavkovú a MUDr. Pavla Kobzíka, ktorého navštívila aj v bratislavskej pobočke YES VISAGE. Podľa neho nie je zmyslom človeka premeniť, ale vrátiť ho trochu naspäť v čase. Teda tak, aby sme sa ešte stále sami na seba podobali. 

Viac o klinike YES VISAGE na www.yesvisage.sk

Kto zo slovenských a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Omladenie vlastnou krvou?

Omladenie pomocou vlastnej krvi, tzv. Plazmalifting. Túto novinku prednedávnom vyskúšala priateľka rappera Kanye Westa, Kim Kardashian (32). Jej fotky z ordinácie obleteli celý svet. V našich končinách ju po vzore hollywoodskych celebrit absolvovala napríklad česká herečka Alice Bendová (39), ktorá si nenechala omladiť tvár, ale krk. Oproti Kim však Alice na klinike YES VISAGE vyzerala omnoho spokojnejšie. Podľa odborníkov  na plastickú a estetickú medicínu je táto metóda jednou z najúčinnejších v boji proti vráskam a zároveň so sebou neprináša žiadne riziká. „Tajomstvo mladosti Plazmaliftingu spočíva v našej vlastnej krvnej plazme. Tá obsahuje rastové faktory, krvné doštičky, biele krvinky a kmeňové bunky, ktoré pokožku regenerujú a spúšťajú  omladzujúce procesy celkom prirodzenou cestou. Telo nemusí prijímať žiadne umelé látky a nehrozí tak riziko následných komplikácií a vedľajších účinkov. Plazma pokožku regeneruje a tá následne začne sama pracovať v „režime mladého tela“,“ vysvetlil MUDr. Pavel Kobzík z bratislavskej pobočky kliniky YES VISAGE.

Viac o plazmaliftingu na www.yesvisage.sk

Kto zo slovenských a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Priznané liposukcie

Liposukcia je najčastejším trikom celebrit k štíhlej postave. Najviac priznávanými sú však tie neinvazívne, teda bez chirurgického zásahu do tela. Najúčinnejšou a najviac využívanou je Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, zjednodušene liposukcia zmrazením. Kto všetko sa už nechal „zmraziť“? Z mnohých známych tvárí sú to napríklad Maroš Kramár, Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová, topmodelka Simona Krainová, herečka Kateřina Brožová či Alice Bendová, ako aj Eliška Bučková. „Jedná sa o odstránenie prebytočných tukových zásob v oblasti bruška a bokov bez akéhokoľvek zásahu do pokožky. Kryolipolýza Coolsculpting patentovaným prístrojom Zeltiq má najväčší rozsah účinnosti a úbytok tukového tkaniva medzi neinvazívnymi metódami. V Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave disponuje touto patentovanou technológiou jedine naša klinika YES VISAGE. Môžem potvrdiť, že túto procedúru u nás využilo mnoho celebrit,“ prezradil MUDr. Pavel Boček.

Viac o Kryolipolýze Zeltiq Coolsculpting na www.yesvisage.sk

Kto zo slovenských a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Dobre utajovaná liposukcia

Hneď ako spomeniete invazívnu liposukciu, ako keby vo svete celebrit ani neexistovala. Dokonca aj odborníci priznávajú, že je možné tento typ zákroku pomerne dobre utajiť. Predovšetkým vďaka modernej forme liposukcie, akou je laserom asistovaná liposukcia SlimLipo. Nevyradí vás z bežného života a nevyžaduje ani pobyt v nemocnici. Umožní vám mať už 2. deň o 3 konfekčné veľkosti menšie šaty a byť vo forme. Takže nikto nič nespozná. Navyše ide o jedinú liposukciu, ktorá si vďaka technológii 2v1 poradí aj s povolenou kožou po odsatí tuku. Takže žiadne prejavy a náznaky liposukcie ani pod drobnohľadom paparazzov. Opýtali sme sa odborníka, čím je SlimLipo tak výnimočná a kto tento typ liposukcie podstúpil? „Laserová liposukcia SlimLipo je v súčasnosti absolútny hit medzi liposukciami a je o ňu medzi klientmi naozaj veľký záujem. Najviac oceňujú minimálnu invazívnosť, šetrnosť, bezbolestnosť, rýchlosť, komfort, žiadne modriny a hlavne fakt, že vás nevyradí z bežného života. Dá sa teda aj ľahko utajiť. Nemôžem však prezradiť žiadne mená,“ povedal MUDr. Martin Paciorek.     

Viac o laserovej liposukcii SlimLipo na www.yesvisage.sk

Kto zo slovenských a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Mladnú všetci

Opýtali sme sa MUDr. Kobzíka na ďalšie populárne omladzovacie triky celebrit. „Medzi žiadané neinvazívne metódy, teda tie bez narušenia pokožky, patrí elektromagnetická vlna Pellevé, New Age Facelift a ošetrenie Ulthera. Napriek tomu, že sú tieto tri najúčinnejšie metódy neinvazívne, z plasticko-chirurgického faceliftu si zachovávajú to najpodstatnejšie a tým je výsledok. Tento typ neinvazívneho omladenia využili napríklad Marianna Ďurianová, Jana Hospodárová či Simona Krainová. Obrovskú popularitu si získal aj YES Lifting, ktorý dokáže efektívne oživiť, omladiť a hlavne zdvihnúť späť do jasných kontúr ochabnuté časti tváre. Nahrádza chirurgický zákrok. Všetko je riešené pomocou jednoduchého vpichu mikrotenkej kanyly do podkožia v znecitlivení. YES Lifting má okamžitý efekt a dlhodobý až trvalý účinok. Zákrok je možné vykonať na celej tvári alebo len na jej jednotlivých častiach,“ vysvetlil MUDr. Pavel Kobzík.          

Viac o populárnych metódach omladenia na www.yesvisage.sk


Kto zo slovenských a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu