Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Toto má byť najkrajšia žena sveta? Bez mejkapu by si ani neškrtla!

Gwyneth Paltrow bez mejkapu Zobraziť galériu (15)
Gwyneth Paltrow bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Priliala olej do ohňa! Keď sa Gwyneth Paltrow (40) dočkala od magazínu People titulu najkrajšej ženy sveta, zdvihla sa proti nej vlna kritiky. A ako sa zdá, známa herečka svojim neprajníkom nechtiac dáva za pravdu. Paparazzi ju zachytili nenalíčenú a bez akejkoľvek úpravy. Hviezdu z červeného koberca by ste v nej zaručene nespoznali.

Všedná tuctovka! Aj s takouto nálepkou sa stretáva Gwyneth Paltrow, ktorá nepatrí medzi typické hollywoodske krásky. Tento rok však kraľuje medzi najatraktívnejšími ženami, proti čomu v diskusiách protestovala drvivá väčšina internetových užívateľov. Vyparádená blondínka možno stojí za pohľad, no bez rúk šikovných vizážistov a kaderníkov pôsobí ako sivá myš. Včera ráno sa zo svojho newyorského apartmánu ponáhľala na fotenie. Totálne neupravená rozhodne nepripomínala oslnivú krásavicu.

Americká štyridsiatnička si z domu vyrazila v pohodlných džínsoch, ktoré zvýrazňovali jej superštíhlu figúru a v bielej koženej bundičke. V kúpeľni pred zrkadlom však priveľa času nestrávila. Voľne vysušené vlasy mala spľasnuté na hlave a na tvár nepoužila ani len kvapku mejkapu či tónovacieho krému. Akoby do bodky splnila to, čo tvrdila pred časom: „Doma nosím džínsy a tričko a nemám na sebe takmer žiaden mejkap. Sú na to zvyknutí."

Gwyneth predviedla poriadnu nudu aj na nedávnom prestížnom podujatí MET Gala, kam dorazila v dlhej ružovej róbe. Po celý čas sa pritom rozplývala nad zovňajškom austrálskej modelky Mirandy Kerr, ktorej odvážnej šaty sa herečke pozdávali najviac. „Je taká krásna, že sa to vymyká normálu,“ vyjadrila sa pred médiami na Mirandinu adresu. „Spýtala som sa jej, či je to zvláštne byť takou krásnou a ona odpovedala, že nie,“ doplnila v rozhovore. Pravdou ale zostáva, že Gwyneth môže o sexepíle manekýnky od protinožcov iba snívať, veď posúďte sami.

Gwyneth Paltrow spievala ódy na krásu Mirandy Kerr, očividne na to mala dôvod.
Zobraziť galériu (15)
Gwyneth Paltrow spievala ódy na krásu Mirandy Kerr, očividne na to mala dôvod.  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu