Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pink prehovorila o manželstve: Priznala hádky!

Pink a Carey Hart Zobraziť galériu (9)
Pink a Carey Hart (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink si myslí, že manželstvo je ťažké. Manželka motokrosového pretekára Careyho Harta tvrdí, že v udržiavaní vzťahu im pomáha najmä komunikácia, no priznáva, že manželstvo nie je vždy harmonické. Netají sa tým, že sa so svojím partnerom často hádajú.

"Je vôbec niekedy niečo ideálne? Neverím, že také manželstvo existuje. Dlhodobé vzťahy sú o každodenných voľbách. Manželstvo je ťažšie ako striedanie jedného vzťahu za druhým. Máme sa dobre, pretože sme spolu vyrástli a vieme spolu komunikovať, nie preto, že by sme sa nehádali," povedala pre magazín Glamour mamička dvojročnej Willow Sage.

Pink si podľa jej slov materstvo užíva, ale o svoju dcéru sa po nehode, kedy sa ako ročná pošmykla a utrpela otras mozgu, nedokáže prestať strachovať. "Boli sme pri bazéne. Kráčala krok pred mnou, zakopla, spadla a na chvíľu stratila vedomie," opísala situáciu speváčka. "Bol to najhorší deň v mojom živote. Ako sa to zvykne hovoriť? Deti padajú. Vitajte v rodičovstve. Myslela som si, že to nezvládnem, " dodala.

Tridsaťtriročná Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, sa narodila v Pensylvánii a hudobnú kariéru rozbehla v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na svojej prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali albumy Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a zatiaľ posledný album The Truth About Love (2012).

Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get the Party Started, Just Like a Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me a Reason. Trojnásobnú držiteľku Grammy magazín Billboard v roku 2009 zaradil na čelo rebríčka najlepších popových interpretov a interpretiek desaťročia a podľa magazínu Forbes bola speváčka, ktorá celkovo predala vyše 40 miliónov albumov a 70 miliónov singlov, 27. najvplyvnejšou celebritou sveta roku 2010.

Dcérku Willow Sage priviedla na svet v júni 2011. S jej otcom Careym Hartom sa zosobášila v januári 2006 v Kostarike. Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu