Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herečka Evan Rachel Wood prezradila najšialenejšiu vec, ktorú kedy spravila!

Evan Rachel Wood Zobraziť galériu (7)
Evan Rachel Wood (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Evan Rachel Wood (25) sa kedysi učila po švédsky, aby sa vyliečila z nešťastného vzťahu. Ako sama vysvetlila, ľudia podľa nej často kvôli partnerovi zabudnú sami na seba a keď sa to stalo jej, zúfalo hľadala cestu, ako si opäť začať vážiť samu seba.

"Myslím, že každý sa tak trochu cíti, keď začne s niekým chodiť - jednoducho máte niekoho tak veľmi radi, že urobíte čokoľvek, aby bol šťastný. Postupne stratíte sami seba a zanedbávate vlastné pocity," opísala pre portál The Daily Beast. "Jedného dňa sa spýtate sami seba: 'Prečo som taký nešťastný?' Vtedy som sa začala učiť cudzí jazyk - švédčinu. Je to asi najšialenejšia vec, akú som kedy urobila. Bol to zlý nápad," dodala hviezda.

Evan Rachel Wood zaujala divákov i kritiku už ako tínedžerka. Britský denník The Guardian ju v roku 2006 označil za "jednu z najlepších herečiek svojej generácie". Známa je najmä z drámy Trinástka (2003), romantického filmu Across the Universe (2007) s piesňami The Beatles, drámy Deň zrady (2011) alebo televízneho miniseriálu Mildred Pierceová (2011). Vlani sa vydala za herca Jamieho Bella, s ktorým momentálne čaká prvé bábätko. V minulosti sa zviditeľnila aj vzťahom s kontroverzným Marilynom Mansonom, s ktorým bola istý čas aj zasnúbená. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu