Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce priznanie hviezdneho Baldwina: Tri roky neplatil dane!

Stephen Baldwin Zobraziť galériu (3)
Stephen Baldwin (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Stephen Baldwin, najmladší zo známej hereckej štvorice bratov Baldwinových, na súde priznal, že tri roky riadne neplatil dane z príjmov. Podľa agentúry AP americký štát New York ukrátil na daniach o 400.000 dolárov.

Sudca Charles Apotheker bol k filmovej hviezde vzhľadom na kajúcne priznanie zhovievavý a pristúpil na vybavenie veci dohodou. Na jej základe má previnilec šancu dlh bez trestu do roka vyrovnať. Pretože už 100.000 dolárov zaplatil, zostáva mu dať dokopy "už len" tri štvrtiny z pôvodnej sumy.

Herec sa dušoval, že nikdy nemal v úmysle vyhnúť sa plateniu daní. Do ťažkostí sa vraj dostal, pretože veril iným. "Bohužiaľ som dostal naozaj zlé návrhy a rady ... od právnikov a účtovníkov," obhajoval sa pred novinármi. Vďaka dohode sa Stephen vyhol väzeniu, aby si mohol zarobiť na zaplateniu dlhu, ktorý narobil neplatením daní v rokoch 2008 až 2010. Ak sa mu to podarí, zostane aj jeho trestný register čistý. Ak nie, čaká ho vynesenie podmienečného trestu na dobu piatich rokov, počas ktorých bude nútený dlh vyrovnať.

Stephen Baldwin, ktorý vo filmovej brandži okrem herectva tiež pôsobí ako režisér, producent a scenárista, je známy rolami napríklad vo filmoch Švédska trojka, Obvyklí podozriví, Bio-Dom, Flinstonovci 2 - Viva Rock Vegas alebo Malí letci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu