Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Gwyneth Paltrow prehovorila o bolestnom tajomstve!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Gwyneth Paltrow priznala, že po dcére Apple a synovi Mosesovi čakala ďalšie bábätko, o ktoré však prišla. Momentálne síce s manželom Chrisom Martinom premýšľa o treťom dieťati, no táto skúsenosť ju odrádza.

"Deti odo mňa stále chcú, aby som mala bábätko. A človek nikdy nevie, jedno by som ešte zvládla. Mám však za sebou veľmi zlú skúsenosť. Keď som čakala tretie dieťa, nevyšlo to a takmer som zomrela," vysvetlila pre britský magazín You. Preto sa nevie rozhodnúť, či by to ešte mala vyskúšať. Štyridsaťročná hviezda tiež pochválila Martina. "Keď viete, že máte deti s takým dobrým mužom, je to naozaj jednoduchšie. O deti sa oddane staráme spoločne, všetky rozhodnutia robíme spolu a navzájom sme si oporou," dodala.

Gwyneth Paltrow odštartovala kariéru vo filmovom priemysle začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1995) a Emma (1996), veľký prielom prišiel v roku 1999, kedy za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare získala Oscara aj Zlatý Glóbus. Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010) či Nákaza (2011).

Za hosťovanie v seriáli Glee (2009) si vyslúžila televíznu cenu Emmy. Od roku 2003 je vydatá za frontmana kapely Coldplay Chrisa Martina, s ktorým má dve deti - osemročnú Apple a šesťročného Mosesa. Vlani v septembri ju magazín People vyhlásil za najlepšie obliekajúcu sa ženu roka, pričom ako dôvod uviedol jej schopnosť zažiariť na červenom koberci v šatách, ktorými prekvapí a zároveň sú vždy šik. Informácie zverejnila webstránka www.dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu