Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželstvo neverného režiséra je v troskách: Stála mu Pattinsonova upírka za to?

Kristen Stewart obvinená z podvádzania priateľa Roberta Pattinsona s režisérom Rupertom Sandersom Zobraziť galériu (9)
Kristen Stewart obvinená z podvádzania priateľa Roberta Pattinsona s režisérom Rupertom Sandersom (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Anglická modelka a herečka Liberty Ross (34) v piatok podala žiadosť o rozvod s režisérom Rupertom Sandersom (41). Urobila tak polroka po tom, ako jej manžela bulvárni fotografi prichytili bozkávať sa s herečkou Kristen Stewart (22), s ktorou spolupracoval na filme Snehulienka a lovec (2012).

Liberty Ross sa chce so Sandersom deliť o starostlivosť o ich dve deti a žiada od neho výživné i zaplatenie výdavkov spojených s rozvodovým konaním. Režisér sa tiež chce o deti starať spoločne, no výdavky by si rád podelil s manželkou.

Románik Ruperta Sandersa a Kristen Stewart, ktorá podviedla svojho partnera a zároveň kolegu Roberta Pattinsona, sa prevalil na verejnosť vlani v júli. Obaja sa následne verejne ospravedlnili. "Táto chvíľková nerozvážnosť ohrozila tú najdôležitejšiu vec v mojom živote, osobu, ktorú najviac milujem a rešpektujem - Roba. Milujem ho, milujem ho, veľmi ma to mrzí," uviedla Stewart. "Som veľmi nešťastný z bolesti, ktorú som spôsobil svojej rodine. Moja prekrásna žena a nádherné deti sú všetko, čo na tomto svete mám. Milujem ich z celého srdca. Modlím sa za to, aby sme to spoločne prekonali," povedal zas Sanders, s ktorým sa manželka istý čas ani nerozprávala.

Neskôr sa snažili svoje manželstvo zachrániť a fotografi ich dokonca prichytili pri bozkoch, Ross sa však nakoniec rozhodla vzťah ukončiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu