Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bútľavá vŕba Seleny Gomez: Taylor Swift jej radí ako na to

Selena Gomez Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

USA – Americká herečka a speváčka Selena Gomez sa o vzťahoch radí so svojou kolegyňou Taylor Swift. Tvrdí, že keďže dievčatám sa dá ťažko veriť, má obrovské šťastie, že ju stretla. “Obe sme zažili rovnaké veci v rovnaký čas. Ani raz sme sa nerozprávali o šoubiznise. Stal sa z nej ten človek, s ktorým sa rozprávam o rodine či priateľovi,” uviedla pre magazín Nylon.

V rozhovore tiež priznala, že bolo pre ňu ťažké stvárniť rebelku Faith v snímke Spring Breakers (2012). “Niekto mi musel ukázať, ako sa drží cigareta. Bola som veľmi nervózna, ale Harmony (režisér, poz.) mi dal šancu. Povedal: ‘Žiješ v bubline a ja ťa z nej dostanem, len mi musíš veriť,’” opísala.

Rodičom však odporúča, aby film o štyroch dievčatách, ktoré po krádeži putujú za mreže a na slobodu sa dostanú vďaka dohode s drogovým dílerom, nepúšťali svojim deťom. Okrem Gomez si v komediánej krimidráme zahrali aj James Franco, Vanessa Hudgens, Heather Morris či Ashley Benson.

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010) či Hotel Transylvánia (2012. So svojou skupinou Selena Gomez & the Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011).

Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Vlani v novembri sa po dvojročnom vzťahu rozišla s kanadským spevákom Justinom Bieberom, následne sa dali na istý čas dohromady a momentálne podľa dostupných informácií opäť netvoria pár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu