Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Plastikové príšery roku 2012: Tieto celebrity strašili zohavenou tvárou!

Celebrity posadnuté plastickými operáciami sú v Hollywoode iba na smiech. Zobraziť galériu (7)
Celebrity posadnuté plastickými operáciami sú v Hollywoode iba na smiech. (Zdroj: profimedia.sk, isifa, SITA, E!, archív)

LOS ANGELES – Prehnali to! Kult večnej mladosti je v Hollywoode nepísaným pravidlom, a preto tamojšie kliniky plastickej chirurgie praskajú vo švíkoch. Nie všetky známe osobnosti však môžu byť s výsledkami zákrokov naozaj spokojné. Pozrite na odstrašujúce príklady priamo z červeného koberca.

Hneď v úvode kalendárneho roka prekvapila Kris Jenner, ktorá so svojimi známejšími dcérami a ostatnými členmi rodiny účinkuje v reality šou. Keď sa však v januári objavila medzi smotánkou, paparazzom neunikol pohľad na jej zdeformovaný nos. V ňom sa jej vytvorila akási preliačina, ktorá pripomínala tretiu dierku. Zmenšenie nosa jednoducho nedopadlo podľa jej predstáv.

Kris Jenner
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Hlavnú úlohu v reality šou získala aj takmer 80-ročná Joan Rivers. V jej prípade sa však láska k plastickým operáciám zmenila na posadnutosť. Takmer pred rokom sa totiž chystala už na svoj 785. chirurgický zákrok a odlíčená pôsobila ako Frankensteinova nevesta. Slabším povahám by v tmavej uličke zaručene naháňala hrôzu.

Joan Rivers je posadnutá
Zobraziť galériu (7)

O tom, ako sa dokáže vypomstiť žehlenie vrások, svojich fanúšikov presvedčila Ashley Judd známa z thrilleru Ťažký zločin. Na návšteve v štúdiu kanadskej talkšou síce rozťahovala pery do úsmevu, no kvôli opuchnutým lícam takmer ani nevidela.

Ashley Judd
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

S kačacími perami sa na letisku za veľkou mlákou nedávno predviedla veteránka Goldie Hawn. Tá totiž na svoje ústa nedá dopustiť, a preto si ich nechala „vylepšiť“ už niekoľkokrát. V kombinácii s jej afektovanou mimikou tváre však táto aktívna seniorka príliš vábne veru nevyzerá.

Celebrity posadnuté plastickými operáciami
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk, isifa, SITA, E!, archív)

Rapperka Lil' Kim to
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)
S kompletne zmenenou tvárou sa vo svete šoubiznisu pohybuje aj rapperka Lil' Kim. Bohužiaľ, ani u nej sa nedá hovoriť o príliš šťastnej voľbe. Hoci hudobníčka ešte neprekročila prah štyridsiatky, na istej módnej šou šokovala vyžitým a vyumelkovaným zovňajškom. Ten umocňovali jej neprimerane široké boky, ktoré má s najväčšou pravdepodobnosťou vyplnené implantátmi.
Jackie Stallone
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)
V dobrej nálade, no s úsmevom na pol tváre sa pred fotografmi tento rok pretŕčala aj matka Sylvestera Stalloneho. Astrologička Jackie Stallone svojho syna podporovala na americkej premiére druhého pokračovania akčného trháku Expendables: Nezničiteľní. Viac než Sylvesterov herecký výkon však zástupcov médií zamestnávala jeho mama s extrémne nafúknutými perami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu