Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Princ William kašle na tradície: Kráľovnej Alžbete dal na Vianoce košom!

Princ William Zobraziť galériu (7)
Princ William (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský princ William strávi tohtoročné Vianoce s rodinou svojej manželky Catherine. Poruší tak tradíciu, podľa ktorej sa členovia kráľovskej rodiny zvyčajne stretávali s kráľovnou Alžbetou II. v jej vidieckom sídle v Sandinghame.

„Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge budú sláviť Vianoce súkromne s rodinou Middletonovcov," uviedol Williamov hovorca. Princ a jeho manželka tak strávia Vianoce v dedine Buckleberry asi 80 kilometrov západne od Londýna.

Podľa Reuters kráľovná rozhodnutie svojho vnuka schválila. William a Catherine by mali kráľovskú rodinu v Sandinghame počas vianočných sviatkov navštíviť. Catherinina sestra Pippa Middleton pre najnovšie vydanie časopisu Spectator popísala, ako Vianočné sviatky u nich doma vyzerajú. Rodina sa podľa Pippy často veselo baví a otec Michael Middleton údajne zvyčajne prekvapí nejakým neobvyklým úborom. Pred niekoľkými rokmi to vraj bol nafukovací kostým zápasníka sumo.

William a Catherine budú spoločne tráviť ešte len druhé Vianoce. Pred ich svadbou totiž Catherine nemohla prísť na oslavy kráľovskej rodiny v Sandinghame, hoci s Williamom bola niekoľko rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu