Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vystrašená Taylor Swift: Do jej domu sa chcel vlámať mladík!

Taylor Swift Zobraziť galériu (7)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pri nashvillskom dome americkej speváčky Taylor Swift dnes zatkli 24-ročného muža, ktorý tvrdil, že je jej priateľ a chcel sa dostať dovnútra. Jacoba Kulkeho najprv zastavila ochranka, ktorá ho pristihla pri pokuse preskočiť plot.

Následne na miesto dorazila polícia, ktorej povedal, že prišiel na oslavu speváčkiných narodenín. Nie je pritom jasné, či bola hviezda vôbec doma. Kulke mal už v minulosti problémy so zákonom a momentálne je za mrežami. Z väzenia ho môžu pustiť na kauciu 10-tisíc dolárov (v prepočte približne 7 600 eur).

Dvadsaťtriročná Taylor Swift debutovala na hudobnej scéne v roku 2006 eponymným albumom, ktorý získal v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu.

Z jej tretieho albumu Speak Now (2010) sa len počas prvého týždňa predalo viac ako milión kópií. V súčasnosti je album v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Jej najnovšou štúdiovkou je nahrávka Red (2012), z ktorej sa len počas prvých siedmich dní predalo v USA vyše 1,2 milióna kópií. Swift má na konte množstvo ocenení, je držiteľkou štyroch Grammy, desiatich American Music Awards či šiestich CMT Music Awards.

Speváčka je podľa magazínu Forbes najlepšie platenou celebritou do 30 rokov. Od mája 2011 do mája 2012 zarobila približne 57 miliónov dolárov. Podľa júnovej ankety magazínu Billboard je desiatou najpríťažlivejšou ženou v hudobnom priemysle. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, predstavila sa v epizóde seriálu Kriminálka Las Vegas (2000) a snímkach Hannah Montana - Film (2009) a Valentín (2010). V animovanej snímke Lorax (2012) narozprávala postavu Audrey.

Momentálne randí so spevákom anglicko-írskej skupiny One Direction Harrym Stylesom. Na januárovom udeľovaní Zlatých glóbusov má šancu bodovať v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň za skladbu Safe & Sound k filmu Hry o život (2012). Informácie zverejnila webstránka www.tmz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu