Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

John Travolta a Olivia Newton-John: Videoklip po 30 rokoch!

John Travolta a Olivia Newton-John v novom videoklipe Zobraziť galériu (11)
John Travolta a Olivia Newton-John v novom videoklipe (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - John Travolta a Olivia Newton-John, slávny pár z filmovej muzikálovej klasiky Pomáda, sa po viac ako 30 rokoch opäť zišli, aby naspievali a nahrali spoločný klip k piesni I Think You Might Like It. Bude na novom vianočnom albume, na ktorom plejáda hviezd vzdáva hold Travoltovmu synovi Jettovi, ktorý zomrel v roku 2009, napísala dnes agentúra AFP.

"Olivia a ja sme vždy chceli znovu pracovať spoločne, ale bolo potrebné, aby to bol dobrý projekt, aby to nevyznelo nútene," povedal Travolta austrálskym novinárom.

"Spievam rád, ale nemám k tomu moc často príležitosť," dodal Travolta, ktorý pre projekt nazvaný This Christmas zlákal napríklad Barbaru Streisand či Tonyho Bennetta. Výťažok z predaja albumu pôjde nadácii Jetta Travoltu a nadácii na boj proti rakovine, ktorú má Olivia Newton-John v Melbourne.

Olivia Newton-John a John
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Americký herec a jeho austrálska partnerka stvárnili hlavné postavy Dannyho a Sandy v muzikáli Pomáda z roku 1978, ktorý sa zapísal do pamäti okrem iného aj ich slávnym duetom You are the one that I want, ktorý sa po celom svete predal v miliónoch nahrávok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu