Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polonahý Bieber dráždil fanúšičky trenkami: Z tohto tela všetky šalejú?!

Justin Bieber vyburcoval publikum polonahým telom a vytŕčajúcou bielizňou. Zobraziť galériu (12)
Justin Bieber vyburcoval publikum polonahým telom a vytŕčajúcou bielizňou. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Čo na ňom vlastne vidia? Hoci je Justin Bieber (18) idolom väčšiny tínedžeriek sveta, na rolu sexsymbolu si bude musieť zrejme počkať. Len čo odhodí košeľu, v publiku sa okamžite strhne davová hystéria. Aj napriek vykúkajúcej bielizni však spevák na dobre stavaného muža ešte nedozrel.

Vie, ako fanúšičky priviesť do varu! Všade, kam sa Justin Bieber pohne, je okamžite obletovaný zástupom dospievajúcich dievčat. Kanadský Casanova si vďaka nim popularitu vychutnáva plnými dúškami a počas živých koncertov inklinuje k odvážnym gestám svojich starších kolegov. Aj počas vystúpenia v uplynulú noc neváhal a strhol zo seba vrchnú časť outfitu.

Kam sa podel výsledok hodín strávených v posilňovni? Aj keď Justinovi odvaha na newyorskej pôde rozhodne nechýbala, od mužného hrudníka má stále na míle ďaleko. Namiesto závideniahodných proporcií spevák predviedol len chlapčenské rysy na pomerne chudej postave. Zvláštnym bonusom bola vykúkajúca značková bielizeň spod tmavých nohavíc s veľkým pudlom. Bieberovým mladým prívrženkyniam to však neprekážalo, práve naopak. V eufórii nad jeho polonahou figúrou burácali ako vo vytržení.

Justin sa pred publikom síce tvári ako šoumen s nadhľadom, v skutočnosti však má dôvod na hlavu v smútku. Krásna priateľka Selena Gomez mu totiž prednedávnom dala kopačky a pokusy o uzmierenie zatiaľ nevychádzajú podľa jeho predstáv. Obidvom navyše nevyhovuje, že ich vzťah je pod drobnohľadom verejnosti. „Nešlo o žiaden výbuch. Selene je len veľmi trápne zo všetkej tej pozornosti, ktorá ich vzťah obklopuje. Vždy sa naštve, keď si sadnú a ľudia na nich začnú zízať vyťahujúc telefóny,“ prezradil zdroj z okolia známej dvojice. Zdá sa teda, že ich randenie čoskoro dostane nálepku „prísne tajné“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu