Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Charlie Sheen šokoval Lindsay Lohan: Nič podobné od neho nečakala!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (10)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Charlie Sheen dal herečke Lindsay Lohan šek na 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 77-tisíc eur), aby jej pomohol splatiť dlhy na daniach. Zdroj blízky Lohan prezradil portálu TMZ.com, že Charlie a Lindsay sa zblížili v septembri počas nakrúcania komédie Scary Movie 5.

Údajne spolu trávili čas nielen na pľaci, ale aj mimo neho. V početných rozhovoroch sa Lohan zmienila aj o tom, že má veľké dlhy na daniach a 47-ročný herec jej podal pomocnú ruku. Lohan peniaze najprv odmietla, no jej finančný manažér vraj minulý týždeň dostal od Sheena šek na spomenutú čiastku. Dvadsaťšesťročná herečka bola týmto darom ohromená a časť dlhov ihneď splatila. Podľa TMZ.com dlhuje Lohan za roky 2009 a 2010 dane vo výške 233 904 dolárov. Vďaka Sheenovi sa tento dlh výrazne zmenšil.

Charlie Sheen, vlastným menom Carlos Irwin Estévez, v súčasnosti účinkuje v seriáli Anger Management (2012), ktorý je inšpirovaný snímkou Kurz sebaovládania z roku 2003. Sheen v ňom hrá terapeuta v kurze sebaovládania, ktorý svojimi neobvyklými metódami spôsobuje chaos v životoch svojich pacientov.

Herec nedávno povedal, že seriál je jeho "labuťou piesňou" a po jeho skončení uzavrie svoju hereckú kariéru. Zatiaľ najväčší úspech Sheenovi prinieslo účinkovanie v seriáli Dva a pol chlapa (2003), v ktorom hral sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera.

V čase nakrúcania bol Sheen najlepšie plateným televíznym hercom na svete a za svoj výkon získal štyri nominácie na cenu Emmy a dve na Zlatý Glóbus. Vyhodili ho však po medializovanom spore, v ktorom verbálne napadol tvorcov seriálu. V sitkome ho nahradil herec Ashton Kutcher. Sheen si okrem toho zahral aj v snímkach ako Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988), Prvá liga (1989), Horúce strely (1991) či Traja mušketieri (1993).

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonom, porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami.

Jej kariéra sa však opäť rozbieha, v televíznom filme Liz & Dick (2012) stvárnila Elizabeth Taylor a diváci ju uvidia v spomenutej komédii Scary Movie 5, ktorá by mala byť v slovenských kinách od 18. apríla 2013. Informácie pochádzajú z webovej stránky tmz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu