Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Psy s hitom Gangnam Style prekonal Biebera: Najpozeranejší klip na YouTube

Psy Zobraziť galériu (8)
Psy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES/SOUL - Juhokórejský rapper Psy dnes prekonal rekord kanadského tínedžerského idolu Justina Biebera, ktorého videoklip k skladbe Baby mal doteraz na portáli YouTube najviac pozretí.

Psyov klip k piesni Gangnam Style si však ľudia pozreli už vyše 803 760 000 ráz, pričom Bieberovo video má takmer 803 660 000 pozretí. Kórejčanovi sa podarilo 18-ročného speváka poraziť za štyri mesiace, odkedy svoje video zverejnil na YouTube, Baby je na webe už od februára 2010. Psy má na konte aj ďalší rekord - do Guinnessovej knihy rekordov sa zapísal vďaka tomu, že najviac ľudí na YouTube označilo, že sa im video ku Gangnam Style páči.

Psy ostatné mesiace strávil propagáciou svojho hitu, prišiel aj do tých najsledovanejších amerických šou a choreografiu z videa učil množstvo známych osobností. Zatancoval si napríklad s Ellen DeGeneres, Britney Spears, Hughom Jackmanom či Usherom a stretol sa i so svojím krajanom, generálnym tajomníkom OSN Pan Ki-munom. Rapper sa už ukázal napríklad v populárnom programe Today televízie NBC a nechýbal na udeľovaní cien MTV Video Music Awards či MTV Europe Music Awards, kde klip ku Gangnam Style vyhral v kategórii Najlepšie video.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu