Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bon Jovi prehovoril o predávkovaní dcéry heroínom!

Dcéra Jon Bon Joviho Stephanie sa predávkovala heroínom Zobraziť galériu (5)
Dcéra Jon Bon Joviho Stephanie sa predávkovala heroínom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký hudobník Jon Bon Jovi sa po prvý raz vyjadril k škandálu okolo jeho dcéry, ktorá sa pred niekoľkými dňami predávkovala heroínom.

"Táto tragédia bola niečím, čomu som odrazu musel čeliť a verím, že sa cez to dostaneme," uviedol 50-ročný muzikant. "A veľmi mi pomohli tie úžasné hrejivé želania pre mňa a moju rodinu, ktoré sme od ľudí dostali," dodal známy bojovník proti drogám.

Devätnásťročnú Stephanie Rose Bongiovi zatkli spolu s kamarátom pre držbu drog a predávkovanú heroínom ju hospitalizovali. Neskôr ich však zbavili všetkých obvinení. Ju aj 21-ročného Iana S. Granta, ktorí sú študentmi Hamilton College v New Yorku, totiž chráni dodatok newyorského trestného zákonníka z roku 2011.

Podľa tohto dodatku, ktorý je známy aj ako Dobrý Samaritán, musia byť všetci podozriví z držby ilegálnych látok zbavení obvinení v prípade, ak pri život ohrozujúcich situáciách, ako je predávkovanie, privolajú odbornú pomoc. Stephanie je jedinou dcérou známeho hudobníka. Okrem nej má s Dorotheou Hurley troch synov - 17-ročného Jesseho, desaťročného Jacoba a osemročného Romea. Informácie zverejnila webová stránka magazínu People.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu