Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kubánska sexica vytasila tvary venuše: Bujné silikóny trhali šnúrku!

Mayra Veronica vytasila svojej ženské zbrane v dráždivej róbe. Zobraziť galériu (5)
Mayra Veronica vytasila svojej ženské zbrane v dráždivej róbe. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Je ju za čo chytiť! O kráskach s koreňmi v Latinskej Amerike je známe, že si udržiavajú postavičku presýpacích hodín. Medzi výnimky nepatrí ani Mayra Veronica (32), ktorá si svoje krivky vylepšila o silikónové prednosti. A tie teraz predvádza pri každej príležitosti – v hriešne hlbokých výstrihoch až po pupok.

Opäť v centre pozornosti! Ak sa na nejakej párty objaví Mayra Veronica, zvyčajne o sexepíl v ovzduší nie je núdza. V podobnom duchu sa niesol aj tohtotýždňový galavečer, počas ktorého Latinská nahrávacia akadémia rozdávala ocenenia Osobnosť roka. Obdarená brunetka v odvážnom outfite razom ovládala červený koberec.

Mayra svoju závideniahodnú postavičku predviedla v ohnivých šatách s rafinovanými výstrihmi z oboch strán. Spredu tak pretŕčala silikónové vnady, ktoré držala na uzde strieborná šnúrka. Išlo však len o efekt a dekolt istila aj priehľadná látka. Rovnaký strih mala dráždivá róba v oblasti chrbta, a preto rodáčka z Havany vypúlila do objektívu guľaté pozadie.

Modelka a speváčka síce pochádza z Kuby, pod ochrannými krídlami matky však utiekla do Spojených štátov. O rok neskôr sa k nim síce pripojil aj otec, no rodina žila v skromných pomeroch a jedlo bolo pre ňu vzácnosťou. Mayra odštartovala svoju kariéru v modelingu prostredníctvom miestnej súťaže krásy v Miami, kde si ju všimol jeden z fotografov a ponúkol jej fotenie zadarmo uňho v štúdiu. Odvtedy účinkovala vo viacerých reklamách vychytených značiek, naspievala dva hity a objavila sa na titulných stranách prestížnych pánskych magazínov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu