Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsná premena: Krásna herečka ako zubatá kobyla z 80. rokov!

Liv Tyler s obrovskými zubiskami a s trvalou na hlave Zobraziť galériu (7)
Liv Tyler s obrovskými zubiskami a s trvalou na hlave (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Zmysel pre humor jej nechýba! Len máloktorá herečka si dokáže zažartovať na svoj účet tak, ako dcéra frontmana kapely Aerosmith. Liv Tyler by totiž ako vychádzajúca hudobná hviezdička v 80. rokoch príliš neoslnila. Retro zábery z minulosti sú dôkazom, že vo veľkosti úst a chrupu bola na tom ešte horšie ako jej známy otec.

Talent, aký sa len tak nevidí! Smiešna trvalá ondulácia, lesklá tepláková súprava a zubiská na pol tváre. S takýmto imidžom sa Liv Tyler vraj pokúšala preraziť v istej televíznej šou. Po boku vtedajšieho hudobného partnera Jimmyho Fallona však krásku zrodenú pre úspech rozhodne nepripomínala, práve naopak. Úsmevom by odstrašila naozaj každého.

Pikantné zábery sú, našťastie, len paródiou vytvorenou špeciálne pre nočnú talkšou s populárnym komikom. Aj samotný Fallon totiž patrí k milovníkom žartov na vlastné triko, a preto scénku s hosťujúcou celebritou uviedol spôsobom sebe vlastným: „Vtedy som si myslel, že sme odviedli skvelú prácu, ale keď sa na to pozerám spätne, je to trochu trápne.“ Na rovnakú nôtu udrela aj Liv, ktorá ho doplnila týmito slovami: „Nemali sme veľa peňazí, takže nám chýbali štýlové účesy a nemali sme ani urobené zuby.“ O tom, že scéna je odtrhnutá od reality, svedčí tiež fakt, že brunetka bola v 80. rokoch ešte dieťa.

Hrdinka ságy Pán prsteňov svoj herecký talent najnovšie predvádza v snímke Robot & Frank, ktorú prišla osobne predstaviť do štúdia kamaráta Jimmyho. Zdá sa, že humor zdedila po otcovi a bez problémov sa nechá nahovoriť aj na nie veľmi lichotivé pózy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu