Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Akční veteráni na premiére: Sylvester Stallone rozdával úsmevy aj päste!

Sylvester Stallone sa po bolestnej strane syna pred médiami usmieval. Zobraziť galériu (9)
Sylvester Stallone sa po bolestnej strane syna pred médiami usmieval. (Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Už opäť zarezáva v práci! Sylvester Stallone (66) prežíval za posledný mesiac mimoriadne náročné a hektické obdobie. Po tragickej udalosti v rodine má však opäť dôvod na úsmev. Kvôli premiére najnovšej snímky si nasadil masku s veselou tvárou a s kolegami vtipkoval ostošesť.

Pozviechal sa! Len pred pár týždňami si Sylvester Stallone prešiel zaťažkávajúcou skúškou, keď sa musel vyrovnať s náhlou stratou najstaršieho potomka Sagea z prvého manželstva. Hneď po pohrebe hľadal so svojou rodinou útočisko v Európskych letoviskách, kde v úzkom kruhu súčasnej zákonnej polovičky a ostatných ratolestí načerpával energiu do ďalších dní. Oddychovanie však v rekordne krátkom čase odložil a už sa opäť vrhol do práce.

Filmový Rambo vo štvrtok zavítal na pôdu francúzskej metropoly, kde po boku ostatných pánskych hviezd uvádzal druhé pokračovanie akčného trháku Expendables: Nezničiteľní. Nahodený v sivom obleku pôsobil dojmom, akoby mal s Arnoldom Schwarzeneggerom navlas rovnakého štylistu. Oficiálne fotenie však podstúpil aspoň v zdanlivo dobrej nálade. Na perách mu nechýbal úsmev a viacerých hercov naoko vyzval do pästného súboja.

To, že Sylvester v uplynulých týždňoch ako dôležitá súčasť zvyšku obsadenia chýbal, potvrdil aj ďalší člen akčnej posádky Randy Couture. „Sly je lídrom tejto partie, na plátne aj mimo neho. Naozaj nám chýbal, ale chápeme jeho situáciu. Aj my sme rodičmi a máme deti. Nevieme si ani predstaviť, čím si prechádza.“ Najväčšou oporou je Stalloneovi zatiaľ jeho rodina, ktorú momentálne on sám kladie na prvé miesto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu