Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Zdrvený Gary Barlow z Take That: Dcérka sa narodila mŕtva!

Gary Barlow Zobraziť galériu (4)
Gary Barlow (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský spevák Gary Barlow a jeho manželka Dawn v pondelok potvrdili, že ich dcérka sa narodila mŕtva.

"Dawn a ja sme zdrvení z toho, že sme prišli o svoje bábätko. Poppy Barlow sa narodila mŕtva 4. augusta v Londýne. Momentálne sa sústredíme na to, aby sme pre ňu pripravili krásny pohreb a milovali svoje tri deti celými svojimi srdcami. V tomto bolestivom období vás žiadame, aby ste rešpektovali naše súkromie," uviedol Barlow vo vyhlásení.

Štyridsaťjedenročný Barlow sa preslávil ako líder skupiny Take That, pričom zložil väčšinu jej najväčších hitov. Spolu s Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom, Markom Owenom a Robbiem Williamsom vydal v 90. rokoch úspešné albumy Take That and Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995).

Po odchode Williamsa sa skupina odmlčala, Barlow sa venoval sólovej dráhe a vydal nahrávky Open Road (1997) a Twelve Months, Eleven Days (1999). Take That sa bez Williamsa vrátili na scénu v roku 2006 s úspešným albumom Beautiful World, po ktorom nasledoval The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici opäť pridal pôvodný piaty člen a spoločne nahrali štúdiovku Progress (2010).

Barlow sa vo Veľkej Británii tiež stal obľúbeným porotcom a mentorom v šou The X Factor. Od kráľovnej Alžbety II. dostal Rad britského impéria OBE a organizoval júnový koncert pri príležitosti jej diamantového jubilea, teda 60 rokov na tróne.

Vypočujte si emotívnu skladbu Sing, s ktorou Barlow nedávno dobyl britský singlový rebríček

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu