Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nezvestný Nick Stahl z Terminátora: Po mesiaci sa našiel!

Nick Stahl Zobraziť galériu (6)
Nick Stahl (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Nick Stahl, ktorý stvárnil Johna Connora vo filme Terminátor 3: Vzbura strojov (2003), od 21. júla opäť komunikuje so svojou rodinou a nastúpil na liečenie. Stahl podľa informácií portálu TMZ.com chodieva na stretnutia anonymných alkoholikov. Herec síce nie je priamo s rodinou, no intenzívne s ňou komunikuje.

Tridsaťdvaročný rodák z Texasu bol od 14. mája oficiálne nezvestný. Po niekoľkých dňoch poslal svojej manželke Rose Murphy e-mail, v ktorom napísal, že je v poriadku a nastúpil na 30-dňové liečenie. V polovici júna však Rose opäť musela nahlásiť jeho zmiznutie. Stahl údajne po odchode z liečenia prespal u jedného zo svojich kamarátov, neskôr ho videli v centre Los Angeles, odkiaľ sa znovu vrátil k spomínanému kamarátovi. Od neho však odišiel a odvtedy ho nikto nevidel.

Nick Stahl sa vo svete filmu pohybuje od začiatku 90. rokov. Už ako 13-ročný si po boku Mela Gibsona zahral v dráme Muž bez tváre (1993). Neskôr sa objavil v snímkach ako Tenká červená čiara (1998), Podozrivé správanie (1998), Šikana (2001), V spálni (2001), Sin City - mesto hriechu (2005) či Quid Pro Quo (2008). Na kastingu na obsadenie postavy Johna Connora v akčnom sci-fi Terminátor 3: Vzbura strojov porazil Shanea Westa či Jakea Gyllenhaala. Úlohu však dostal až po tom, čo sa tvorcovia filmu pre problémy s drogami rozhodli neangažovať Edwarda Furlonga. Herec má s manželkou Rose dcéru Marlo.

Tip: Pozrite si večer dobrý film. Program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu