Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rapper Game: Zničil si manželstvo, padla aj reality šou!

The Game Zobraziť galériu (4)
The Game (Zdroj: Facebook)

COMPTON - Americký rapper Game nakoniec nebude účinkovať v reality šou The Bachelor, ktorá mala dokumentovať prípravy na jeho svadbu s Tiffney Cambridge i samotný obrad. Ich vzťah sa totiž skončil.

"Klebety sú pravdivé. Zo svadby zišlo. Nie je to jej vina, ale moja. Je to skvelá žena, len ja som nebol dostatočne správny muž na to, aby som to videl," napísal na Twitteri. "Dôležitý odkaz pre všetkých mužov: ak máte to šťastie, že máte čo i len z polovice takú ženu, ako som mal ja, vážte si ju a robte všetko pre to, aby bola šťastná," dodal. Game sa tiež ospravedlnil svojej rodine, priateľom a všetkým, ktorých sa zrušenie svadby týka. "Nie každý má šťastný koniec," vyjadril sa.

Tridsaťdvaročný Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, debutoval v roku 2005 nahrávkou The Documentary, ktorá vyšla prostredníctvom Interscope Records a Aftermath Records. Druhý spomínaný label založil a vedie rapper a producent Dr. Dre. Neskôr Game pre údajné nezhody s 50 Centom, Dr. Drem a taktiež aj so šéfom Interscope Records Jimmym Iovineom prešiel k vydavateľstvu Geffen Records, ktoré je sesterskou spoločnosťou Interscope Records. Tam vydal ďalšie dva albumy Doctor's Advocate (2006) a LAX (2008). Svoju štvrtú a zatiaľ poslednú štúdiovku s názvom The R.E.D. Album (2011) však po viacerých odkladoch vydal znova u Interscope. Tento rok v marci Game uviedol, že jeho pripravovaný šiesty album sa bude volať F.I.V.E. (Fear Is Victory’s Evolution). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu