Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Justin Bieber na súde kvôli údajnému poškodeniu sluchu

Justin Bieber Zobraziť galériu (7)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Viac ako deväť miliónov dolárov žiada od kanadského speváka Justina Biebera žena, ktorej vraj nadmerný hluk na Bieberovom koncerte v USA pred dvoma rokmi poškodil sluch. Informovala o tom v piatok agentúra AP.

Američanka v žalobe tvrdí, že zranenia utrpela po tom, čo Bieber počas vystúpenia vyliezol na gondolu, ktorá bola súčasťou scény, a mávaním nabádal fanúšikov, aby ho podporili. Hluk ale vraj prekročil bezpečné limity.

Gondola údajne fungovala ako vodič zvuku. Rámus, ktorý vznikol, "trvalo poškodil obe uši" ženy. Dotyčná, ktorá bola na koncerte s jedným zo svojich piatich detí, vraj navštevuje odborníkov kvôli hučaniu a zvoneniu v oboch ušiach a precitlivenosti na zvuky. Žiada 9,2 milióna dolárov na úhradu nákladov spojených s liečbou a ako kompenzáciu za bolesť a zníženie kvality života. Vyjadrenie speváka sa AP zatiaľ nepodarilo získať.

Osemnásťročný Bieber je podľa časopisu Forbes po speváčke Taylor Swiftovej druhou najlepšie zarábajúcou mladou celebritou šoubiznisu. Jeho príjmy za posledných 12 mesiacov sa odhadujú na 55 miliónov dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu