Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Herečka Sienna Miller porodila prvé dieťa: Pohlavie aj meno tají!

Sienna Miller a Tom Sturridge Zobraziť galériu (6)
Sienna Miller a Tom Sturridge (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Britsko-americká herečka Sienna Miller porodila cez víkend v Londýne svojho prvého potomka. Pre magazín US Weekly to potvrdil zdroj z blízkeho okolia hviezdy. Zatiaľ nie je jasné pohlavie ani meno dieťaťa. Otcom bábätka je jej partner Tom Sturridge.

Tridsaťročná herečka o svojom súkromí v médiách takmer nehovorí. Svoje tehotenstvo na začiatku odmietla potvrdiť, hoci prvé informácie z rôznych zdrojov sa na verejnosť dostali už v januári. Po prvý raz sa o očakávaní prírastku do rodiny rozhovorila až v interview pre aprílové číslo magazínu Vogue, keď tehotenstvo na nej bolo už dávno vidieť. "Všetko ide dobre a je to veľmi vzrušujúce," uviedla vtedy Miller. So svojím priateľom je pravdepodobne zasnúbená, no ani to nikdy nepotvrdila. Prezradil ju len prsteň, ktorý nosí od februára na ľavom prstenníku.

Sienna Miller je známa napríklad zo snímok Casanova (2005), Warholka (2006) či Hviezdny prach (2007). Zviditeľnila sa i vzťahom s hercom Judeom Lawom, s ktorým začala chodiť počas nakrúcania filmu Alfie (2004). Za svoj výkon v dráme Interview (2007) získala nominácie na ALFS Award Združenia londýnskych filmových kritikov a kritičiek a Indepedent Spirit Award. V roku 2010 jej zas udelili Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe za film G.I. Joe (2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu