Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zaguľatená Lady Gaga: V tesných šatách praskala vo švíkoch!

Lady Gaga v príliš úzkych šatách pôsobila pribratejším dojmom. Zobraziť galériu (13)
Lady Gaga v príliš úzkych šatách pôsobila pribratejším dojmom. (Zdroj: profimedia.sk)

PERTH – Dopraje si! Zatiaľ čo v minulosti si Lady Gaga (26) udržiavala postavu tínedžerky, dnes je situácia celkom iná. Stále síce nosí úzke outfity, nie všetky jej však sadnú ako uliate. Speváčka sa totiž medzičasom zaoblila a pribraté kilá už do šiat nevprace tak ľahko ako kedysi.

Okrúhlejšia tvár, dekolt na prasknutie a macaté ruky! Aj v takejto nelichotivej póze paparazzi zastihli Lady Gaga pri jej nedávnom stretnutí s austrálskymi fanúšikmi. Metropola Perth sa totiž stala jej poslednou zastávkou na kontinente u protinožcov na práve prebiehajúcom turné. Na rozlúčke s fanúšikmi však blondínka prekvapila kyprejšou postavou.

Či už išlo o chybu štylistu alebo si Lady Gaga vybrala korzetové šaty úplne sama, isté bolo aspoň jedno – potrebovala o jedno číslo väčšiu veľkosť. Z provokatívneho otvoru v oblasti dekoltu sa jej totiž bujnejšie prednosti doslova drali von. Aj zábery z posledných koncertov nasvedčujú tomu, že hudobná diva sa mierne zaguľatila.

Napriek tomu, že ručička váhy u Lady Gaga stúpla smerom nahor, takáto zmena jej krivkám neuškodila, práve naopak. Jej nadšenci sa zhodujú, že ich idol má konečne zdravú ženskú figúru. A tá zrejme neprekáža ani speváčkinmu staronovému milencovi Taylorovi Kinneymu, s ktorým nedávno opätovne utvorila pár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu