Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jessica Capshaw z Kliniky Grace: Obrovský dôvod na radosť!

Jessica Capshaw
Jessica Capshaw (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Jessica Capshaw, známa najmä ako doktorka Arizona Robbins zo seriálu Klinika Grace (2005), má tretie dieťa. Ako na svojej webovej stránke informoval magazín People, 35-ročná hviezda priviedla v stredu na svet dcérku Poppy James Gavigan. V súvislosti s narodením dievčatka čerstvá mamička prezradila, je nesmierne šťastná.

"Po príchode nášho malého dievčatka naše srdcia prekypujú láskou a vďačnosťou," uviedli vo vyhlásení Jessica Capshaw s manželom Christopherom Gaviganom. Manželia už pritom majú 20-mesačnú dcérku Eve Augustu a štyriapolročného syna Lukea Hudsona. Hviezda o svojom treťom tehotenstve informovala v januári prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Jessica Capshaw je dcérou herečky Kate Capshaw a obchodníka Boba Capshawa. Jej nevlastným otcom je režisér, scenárista a producent Steven Spielberg, za ktorého sa jej matka vydala v roku 1991. Okrem úspešnej Kliniky Grace si zahrala napríklad aj v horore Valentín (2001), v komédii Pánska jazda (2006) alebo v televíznom filme Dvojnásobná vražda (2007).

Tip: Pozrite si seriál Klinika Grace. Presný čas vysielania zistíte len na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu