Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Dobitá Lady Gaga s monoklami: Takto dopadla po údere železnou tyčou!

Lady Gaga má po desivom úraze otras mozgu a na tvári monokle. Zobraziť galériu (14)
Lady Gaga má po desivom úraze otras mozgu a na tvári monokle. (Zdroj: Facebook)

AUCKLAND – To muselo ale bolieť! Tento týždeň svet obleteli hrozivé zábery, na ktorých Lady Gaga (26) utrpela úder do hlavy časťou železnej konštrukcie. Aj napriek otrasu mozgu svoje vystúpenie síce neprerušila, nezaobišla sa však bez následkov. Počas vyšetrení v nemocnici zachytila svoju dobitú tvár.

Vytrpela si svoje! Fanúšikovia sa ešte stále spamätávajú z nedávneho koncertu na Novom Zélande, počas ktorého Lady Gaga kvôli neopatrnosti tanečníka dostala pomerne silnú ranu do hlavy. Ako vidno aj z amatérskych záberov šíriacich sa po internete, speváčku úder poriadne zabolel. Výsledkom sú nevábne monokle okolo oboch očí.

Rozstrapatené vlasy, výrazný rúž na perách a dva tmavé kruhy pod obomi očami – v takomto zúboženom stave hudobná hviezda zvečnila svoju tvár na nemocničnom lôžku. Fotografiu z mobilného telefónu zverejnila na sociálnej sieti Facebook, prostredníctvom ktorej svojim nadšencom poďakovala za podporu.

„Tak veľmi vám ďakujem za všetky starostlivé odkazy. Cítim sa trochu pripitá, ale každým dňom lepšie. Som šťastná, že môžem byť v krásnej Austrálii,“ týmito slovami okomentovala čerstvú fotku. Na svoje modriny pritom zareagovala s humorom: „Stále zvažujem, či mám ísť von. S týmto monoklom by môj styling mohol byť dosť otázny.“ Blondínka bude oddychovať do zajtrajšieho večera, kedy ju čaká prvé vystúpenie v rámci austrálskej časti turné v meste Brisbane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu