Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Za krásu sa platí: Herečka Lindsay Lohan dlží salónu 32 tisíc €!

Lindsay Lohan sa preslávila filmami ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004) Zobraziť galériu (5)
Lindsay Lohan sa preslávila filmami ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004)

HOLLYWOOD - Salón krásy Tanning Vegas sa snaží od americkej herečky a speváčky Lindsay Lohan získať dlžobu 40-tisíc dolárov (v prepočte približne 32-tisíc eur), ktoré v ňom minula na umelé opálenie.

Sudkyňa jej pritom nariadila sumu uhradiť už pred 9 mesiacmi, no problémová hviezda tak ešte stále neurobila. O jej opálenie sa salón v Nevade staral od roku 2007 do roku 2009 a momentálne sa snaží celý prípad presunúť na súd v Kalifornii, kde má Lohan trvalé bydlisko, aby jej mohli peniaze stiahnuť z účtu.

Lindsay Lohan sa preslávila filmami ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a porušovaním zákona.

V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas si posedela aj za mrežami. Jej kariéra sa však opäť rozbieha. V januári pózovala v pánskom časopise Playboy, v pripravovanej snímke Liz & Dick stvárni slávnu Elizabeth Taylor a začiatkom marca sa objavila v známej šou Saturday Night Live (1975). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu