Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Seriálová Buffy čaká už druhé dieťa, otcom bude Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar, hviezda seriálu Buffy, premožiteľka upírov s manželom Fredeiem. Zobraziť galériu (7)
Sarah Michelle Gellar, hviezda seriálu Buffy, premožiteľka upírov s manželom Fredeiem.

HOLLYWOOD - Herecká dvojica Sarah Michelle Gellar (35) a Freddie Prinze Jr. (36) bude mať druhé dieťa. Magazínu People to potvrdil zdroj blízky herečke.

"Milujú svoje malé dievčatko viac ako čokoľvek na svete a vedia, že táto láska môže byť dvojnásobná. Je fantastickou matkou, sú to výborné správy," povedal nemenovaný zdroj. Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr. sa vzali 1. septembra 2002. Rodičmi sa stali 19. septembra 2009, kedy sa im narodila dcérka Charlotte Grace.

Televízna a filmová herečka Sarah Michelle Gellar je známa najmä ako Buffy Summers zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003). Účinkovala aj vo filmoch Viem, čo ste robili minulé leto (1997), Vreskot 2 (1997), Veľmi nebezpečné známosti (1999), Scooby-Doo (2002), americkom remaku japonského hororu Nenávisť (2004) či filmovej adaptácii románu Paula Coelha Veronika sa rozhodla zomrieť (2009). Freddie Prinze Jr., ktorý účinkoval napríklad v seriáli 24 (2001 - 2010), si s budúcou manželkou zahral v snímkach Viem, čo ste robili minulé leto a Scooby-Doo. 

Tip: Pozrite si seriál Buffy v televízii. Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu