Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Priletia k nám súkromným tryskáčom, budú sa topiť v luxuse!

LMFAO Zobraziť galériu (7)
LMFAO

BRATISLAVA – Tí si vedia užívať! Hviezdna dvojica LMFAO vystúpi v auguste na Slovensku. V súvislosti s ich pripravovaným koncertom majú organizátori už teraz plné ruky práce. Keďže chcú hudobníkom dopriať dostatočný komfort, musia splniť všetky ich požiadavky. Po čom umelci túžia?

Formácia LMFAO momentálne valcuje svojimi hitmi svetové hitparády. Členovia Redfoo a SkyBlue si popularitu patrične užívajú. Vychutnávajú si prepych, o čom svedčia aj ich požiadavky pred letným vystúpením na Slovensku. 

„Priletia súkromným lietadlom priamo na bratislavské letisko a ráno po koncerte odlietajú na ďalšie vystúpenie. Samozrejmosťou je päťhviezdičkový hotel pre všetkých 30 ľudí, ktorí so skupinou cestujú. V ponuke ich občerstvenia nesmie chýbať najdrahšie šampanské, ktoré potečie potokom,“ prezradil náš zdroj zo zákulisia šou.

Do hlavného mesta prídu hudobníci presne 14. augusta a po uliciach Bratislavy sa budú prevážať v limuzínach s tmavými sklami. Na ich ochranu bude dohliadať špeciálne trénovaná SBS.

Dvojica LMFAO má na svojom konte svetové hity ako Party Rock Anthem, Sexy and i know it, Champagne Showers či Shots. Ich originálny tanec „shuffling“ si vo svete podmanil milióny fanúšikov. Už dnes niet pochýb o  tom, že si párty roka na Slovensku nenechajú ujsť tisíce fanúšikov. Vstupenky na LMFAO v Bratislave sa vraj začnú predávať už v utorok - po Veľkonočných sviatkoch.
 

LMFAO – Party rock anthem

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu