Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Exmanžel Katy Perry skončil na polícii kvôli fotografovi!

Russel Brand Zobraziť galériu (6)
Russel Brand

NEW ORLEANS - Britského komika a herca Russella Branda vo štvrtok zadržali v súvislosti s incidentom, pri ktorom v pondelok vzal mobil fotografovi Timothymu Jacksonovi a rozbil s ním okno blízkej kancelárie.

Hviezdu obvinili zo spôsobenia škody 700 amerických dolárov (v prepočte približne 536 eur) - 240 dolárov (184 eur) za rozbité okno a 460 dolárov (352 eur) za zničený telefón. Hovorca polície v New Orleans Garry Flot uviedol, že ho krátko po zadržaní prepustili na kauciu päťtisíc dolárov (3 829 eur).

Britský herec na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter ešte pred zadržaním napísal, že mobil Jacksona, ktorý ho chcel odfotiť, zničil, pretože chcel vzdať úctu zosnulému zakladateľovi spoločnosti Apple Steveovi Jobsovi. "Keďže Steve Jobs zomrel, nedokážem zniesť, keď niekto používa iPhone neúctivo. Svojím činom som vzdal úctu jeho pamiatke," žartoval herec na Twitteri. 

Pre Branda tento čin nebol ani zďaleka prvým, pre ktorý sa dostal do problémov so zákonmi. V minulosti ho zadržali pre drogy, v roku 2010 ho zatkli za napadnutie fotografa na letisku v Los Angeles a pre kriminálnu minulosť ho vlani deportovali z Japonska. 

Tridsaťšesťročný Brand sa nedávno po 14 mesiacoch manželstva rozišiel so speváčkou Katy Perry. V júli by sa mal definitívne uzavrieť ich rozvod. Perry a Brand boli jedným z najsledovanejších a najprominentnejších párov šoubiznisu. Zosobášili sa 23. októbra 2010 v Indii, kde sa rok predtým v decembri aj zasnúbili. Herec a komik je známy z účinkovania vo filmoch Penelope (2006), Sexi internát (2007), Kopačky (2008), Dostaň ho tam! (2010) či Arthur (2011). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu