Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokujúca spoveď Jacksonovej dcéry: Nosenie masiek bolo hlúpe!

Paris Jackson v talkšou moderátorky Ellen DeGeneres Zobraziť galériu (12)
Paris Jackson v talkšou moderátorky Ellen DeGeneres

LOS ANGELES – V detstve to nemali jednoduché! Vyrastať po boku ikony svetovej popscény nie je prechádzka ružovým sadom. Na vlastnej koži si touto skúsenosťou prešli aj tri ratolesti zosnulého Michaela Jacksona († 50). Najnežnejšia z nich, Paris Katherine, prehovorila o tienistých stránkach otcovej slávy.

Na očiach a zároveň v ústraní! Tak svoje detstvo prežili potomkovia Kráľa popu - Prince Michael (14), Paris Katherine (13) a Prince Michael II (9) Jacksonovci. Už od útleho veku totiž v momente, ako sa objavili na verejnosti, priťahovali objektívy paparazzov. Aj kvôli tomu sa s otcom najčastejšie pretŕčali, akoby si vyrazili na maškarný bál. Niet divu, že sa im nosenie škrabošiek zvyčajne vôbec nepozdávalo. Vo svojom detskom svete to považovali za nanajvýš čudné!

O tom, ako svoje prvé roky života po boku slávneho otca vnímala jeho jediná dcéra, sa zdôverila v nedávnom televíznom interview. Prostredníctvom talkšou moderátorky Ellen DeGeneres otvorene priznala, že o spomínaných manieroch nemala najlepšiu mienku: „Pomyslela som si, 'Toto je hlúpe, prečo to musím nosiť? '“ priznala bez okolkov tínedžerka. Dodala však, že s pribúdajúcimi rokmi súvislosti chápala lepšie: „Neskôr som si ale tak trochu uvedomila, že otec sa nás snažil len chrániť. Všetko nám aj on sám vysvetlil.“

Aj keď nosenie masiek malej Paris častokrát prekážalo, s odstupom času tieto výstrelky ocenila. Po nástupe do školy sa totiž bez problémov mohla začleniť do kolektívu ako úplne bežné dieťa. Nikto nemal najmenšie tušenie, z akej rodiny vlastne pochádza. Mať za otca Michaela Jacksona však malo aj množstvo pozitív. Už odmalička v ňom Paris videla svoj herecký vzor, čo jej vydržalo až dodnes. „Robili sme spolu improvizácie, dával nám drobné námety na scénu ako plač a podobne,“ zaspomínala si školáčka. Koľko otcovho talentu zdedila a čo sa na ňu v detstve nalepilo, budeme môcť posúdiť už o nejaký čas. Paris totiž získala hlavnú rolu vo fantasy snímke Lundon's Bridge and the Three Keys.

Takto Michael Jackson maskoval svoje deti na verejnosti

Paris Jackson v otvorenej spovedi pred kamerami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu