Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Depardieu prijal kšeft o sexuálnych aférach!

Gérard Depardieu Zobraziť galériu (6)
Gérard Depardieu

PARÍŽ - Pripravuje sa film o sexuálnych aférach, ktoré zničili kariéru bývalého šéfa Medzinárodného svetového fondu (MMF) Dominiqua Straussa-Kahna. Práve jeho stvárni herec Gérard Depardieu. Uviedol to francúzsky týždenník L'Express, podľa ktorého sa réžie ujme Američan Abel Ferrara. Druhá hlavná úloha pripadne ďalšej francúzskej hviezde Isabelle Adjani.

Francúzsky ľavicový politik Strauss-Kahn sa podľa prieskumov mohol stať prezidentom pri voľbách v roku 2012. Po tom, čo 62-ročného muža v máji obvinila chyžná newyorského hotela zo sexuálneho znásilnenia, však odišiel z čela MMF a na prezidenta sa rozhodol nekandidovať. Jeho politickému pádu nepomohlo ani to, že žaloba chyžnej bola stiahnutá. Navyše je podozrivý v ďalších sexuálnych kauzách vo Francúzsku.

Adjani by podľa L'Express mala hrať manželku Straussa-Kahna, známu francúzsku novinárku Anne Sinclair. Tá stojí pevne po boku svojho muža, ktorý je údajný sukničkár a k niektorým neverám sa už verejne priznal. Na rozdiel od svojich ženských oponentiek však bývalý šéf MMF tvrdí, že si sex nikdy nevynucoval a že ženy boli povoľné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu