Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vynaliezavý DMX: V reality šou si chce udobriť manželku!

Rapper DMX Zobraziť galériu (6)
Rapper DMX (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký rapper a herec DMX sa objaví v pripravovanej reality šou Relationship Rehab, prostredníctvom ktorej chce zlepšiť svoj vzťah so svojou manželkou Tasherou. Relationship Rehab, ktorá je spinoffom známej reality šou Celebrity Rehab, začnú nakrúcať v decembri.

DMX, vlastným menom Earl Simmons, sa s Tasherou zosobášil v roku 1999, vlani v júli sa však rozišli. Dvojica má spolu štyroch potomkov, rapper však svoju manželku opakovane podvádzal, pričom splodil šesť nemanželských detí. DMX a Tashera však aj napriek tomu zostávajú blízkymi priateľmi a prostredníctvom spomínanej reality šou chcú svoj vzťah oživiť.

Štyridsaťročný DMX sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1990, svoj debutový album s názvom It's Dark and Hell Is Hot však vydal až v roku 1998. V tom istom roku však vydal aj jeho nasledovníka s názvom Flesh of My Flesh, Blood of My Blood. Nasledovali nahrávky ...And Then There Was X (1999), The Great Depression (2001), Grand Champ (2003) a Year of the Dog... Again (2006). Okrem hudby sa venuje tiež herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Belly (1998), Romeo musí zomrieť (2000), Smrteľný zásah (2001), Kolíska do hrobu (2003) alebo Neumieraj sám (2004). Je však známy aj svojimi početnými problémami so zákonom, pre ktoré už niekoľkokrát skončil vo väzení. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu