Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Seriálová hviezda Jeremy London: Po hádke napadol priateľku!

Jeremy London
Jeremy London (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického herca Jeremyho Londona, známeho napríklad zo seriálov Správna päťka (1994 - 2000) a V siedmom nebi (1996 - 2007), hľadá polícia po tom, čo jeho priateľka uviedla, že ju napadol.

Londonova partnerka, ktorej meno polícia nezverejnila, zavolala v piatok na políciu v Palm Springs po tom, čo ju 39-ročný herec údajne pred jej domom napadol. Incidentu mala predchádzať hádka o opatrovníctvo ich spoločného dieťaťa. "Ide o falošné obvinenie, ale chápeme, že polícia musí postupovať podľa protokolu a celú záležitosť vyšetriť. Každopádne však k žiadnemu napadnutiu nedošlo a tieto obvinenia sa už čoskoro ukážu ako falošné," uviedol hercov hovorca Dominic Friesen. Rovnaký názor má aj Londonova právna zástupkyňa Catherine Lombardo.

Londona obvinili z napadnutia už aj v roku 2004, keď údajne vyhodil z auta svoju manželku Melissu Cunningham. Súd ho za to potrestal zákazom približovania sa, pričom rovnaký verdikt si London vypočul aj o štyri roky neskôr, keď ho Cunningham obvinila, že jej pod vplyvom drog rozbil nos. Informácie pochádzajú z webstránok www.aceshowbiz.com a www.people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu