Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Petr Janda (69) z Olympicu: Piate dieťa s manželkou Alicou (29)!

Petr Janda
Petr Janda

PRAHA - Líder českej skupiny Olympic Petr Janda bude mať ďalšieho potomka. Hudobník to oznámil v utorok večer v priamom prenose talkšou Pokond Live na ČT1.

Šesťdesiatdeväťročnému muzikantovi porodí piate dieťa jeho tretia manželka Alice, ktorá je od neho o 40 rokov mladšia. Alice sa za speváka vydala v lete 2005. V auguste 2009 mu na svet priviedla štvrtého potomka - dcérku Anežku.

"Pohlavie dieťatka neprezradíme, ale už asi tušíme, čo to bude. Na svet príde na jar. Nedá sa povedať, že by to bolo plánované, nechali sme to na prírodu a vyšlo to," povedala Alice portálu Blesk.cz.

Z prvého manželstva má Petr Janda dcéru Martu, ktorá je známa ako speváčka nemeckej rockovej formácie Die Happy a tiež ako porotkyňa v šou Česko Slovenská SuperStar, a syna Petra.

Ten však rovnako ako prvá manželka Jana zomrel na rakovinu. Jeho druhá manželka Martina mu porodila dcéru Elišku, ktorá sa v roku 2009 predstavila v spomenutej súťaži Česko Slovenská SuperStar. Informáciu zverejnila webová stránka blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu