Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Gallagher odmietol návrat k Oasis: Nepotrebujem veľa peňazí

Noel Gallagher Zobraziť galériu (6)
Noel Gallagher (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Noel Gallagher odmietol tvrdenia svojho brata Liama o tom, že zúfalo túži po návrate kapely Oasis. Naznačil však, že možno zmení názor, keby potreboval peniaze. V interview pre televíziu MTV líder skupiny Noel Gallagher's High Flying Birds povedal, že jeho predošlé vyhlásenia o možnom návrate legendárnej manchesterskej skupiny boli vytrhnuté z kontextu.

Noel nedávno totiž naznačil, že sa s odchodom z Oasis zrejme unáhlil a rád by v roku 2015 zahral na koncertoch celý album (What's The Story) Morning Glory?. Od tohto tvrdenia sa však neskôr dištancoval. Liam, momentálne líder skupiny Beady Eye, reagoval vyhlásením, že by sa časom rád udobril so svojím starším bratom. "Viem, že zúfalo dúfa, že sa dáme zase dokopy. A čo sa týka toho roku 2015, myslím, že by sme mohli odložiť spory bokom a urobiť to. Podľa mňa však ešte je priestor na Beady Eye aj High Flying Birds, či ako sa to volajú. Bezpochyby," uviedol mladší z bratov Gallagherovcov svojím typickým spôsobom.

Noel však jeho ponuku odmietol. "Ako keby sa mal udiať nejaký mystický návrat. No neudeje sa. Vyzerám zúfalo? Nie. Vôbec nie som zúfalý," povedal britský hudobník. "Ale poviem to takto - ak budem potrebovať peniaze, urobím to. Ja však nepotrebujem veľa peňazí, a dúfam, že ani nebudem potrebovať," dodal žartom. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.nme.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu