Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Spuchnutá tvár a žlté zuby: Ktorá hviezda kašle na svoj úsmev?

Nie všetkým hollywoodskym herečkám záleží na perfektnom úsmeve - tu je žltý dôkaz. Zobraziť galériu (8)
Nie všetkým hollywoodskym herečkám záleží na perfektnom úsmeve - tu je žltý dôkaz. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zabudla si odskočiť k dentálnej hygieničke? Hoci pre väčšinu hollywoodskych hviezd je žiarivý úsmev tou najlepšou vizitkou, nájdu sa aj zažltnuté výnimky. A to doslova. Na červenom koberci si fotografi zgustli na herečke, ktorej škaredé zuby vôbec neprekážajú. Uhádnete, o koho ide?

Jej životný štýl si pýta svoju krutú daň! Nie je ničím výnimočným, že túto blondínku paparazzi pristihnú pri tom, ako si poťahuje z cigaretky a sŕka svoje obľúbené Café Latte. Tieto zlozvyky sa však nevábne podpisujú aj na jej úsmeve, ktorý má od hollywoodskeho klenotu na míle ďaleko. O farbu svojho chrupu sa nestará zhýralá Lindsay Lohan!

Aj keď sa 25-ročná hviezda tento týždeň aspoň slušne obliekla, na premiére snímky Saints Row: The Third medzi žiadané krásky rozhodne nepatrila. Nepomohli jej ležérne minišaty ani dlhé lokne vo farbe platinovej blond. Jej príjemný styling celkom pokazila nedostatočná ústna hygiena a bucľatá tvár ako po poriadnom žúre. Lindsay, nabudúce si svoje zúbky nechaj radšej vybieliť!

Lindsay Lohan
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Je celkom možné, že americká hviezdička na svoj chrup kašle už aj preto, že filmoví producenti o ňu nejavia nijaký záujem. Lindsay totiž častejšie než pred kamerou vidíme stáť práve pred objektívom pre najrôznejšie reklamné kampane. Veď nejako sa predsa musí živiť. Navyše nie je nijakým tajomstvom, že herečka je zahrabaná v dlhoch a svoj vysoko konzumný život jednoducho nezvláda. Momentálne má na krku 90-tisícový nezaplatený účet za limuzínu a množstvo hodín verejnoprospešných prác.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu