Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Divoch McCartney: Kvôli svadbe naštval susedov!

Nancy Shevell a Sir Paul McCartney Zobraziť galériu (9)
Nancy Shevell a Sir Paul McCartney

LONDÝN - Bývalý člen britskej skupiny Beatles sir Paul McCartney sa dostal do problémov s úradom, ktorý dohliada na dodržiavanie nočného pokoja. Jeho susedia sa totiž sťažovali na hlasnú hudbu z jeho nedeľňajšej svadobnej hostiny, trvajúcej dlho do noci.

McCartney (69) sa v nedeľu popoludní v Londýne po štvorročnom vzťahu zosobášil s Američankou Nancy Shevellovou. Na svadobnej hostine vystúpil najskôr sám, predstavil aj novú baladu, ktorú napísal pre svoju tretiu manželku.

Neskôr sa rozpútala búrlivá párty a hlasná reprodukovaná hudba už "nevoňala" susedom v bohatej štvrti St. John's Wood, v ktorej sa nachádzajú aj slávne štúdiá Abbey Road. McCartneyho nadránom navštívili pracovníci úradu a požiadali ho, aby hudbu stíšil. Keďže žiadosti vyhovel, nehrozia mu právne kroky, oznámila v pondelok miestna radnica.

McCartney by so svojimi hosťami mohol vytvoriť kapelu svetového formátu, ak by chcel skutočne vyhnať susedov z postele. Sám by si zahral na basgitare, bicie by prevzal Ringo Starr, gitár by sa chopili Ronnie Wood z kapely Rolling Stones a David Gilmour zo skupiny Pink Floyd a klávesov spolupracovník mnohých známych hudobníkov Jools Holland.

O časť hudobnej zložky večera sa postaral DJ Mark Ronson, mentor zosnulej Amy Winehousovej a blízky priateľ syna Johna Lennona, Seana. Svadba sa konala v deň nedožitých 71. narodenín Lennona. Medzi hosťami sa objavili aj televízna osobnosť David Frost, niekdajšia topmodelka Twiggy či vdova po Georgeovi Harrisonvi, Olivia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu