Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tajomná January Jones: Tají meno synovho otca!

January Jones Zobraziť galériu (4)
January Jones

NEW YORK - Americká herečka January Jones, známa predovšetkým ako Betty Draper v seriáli Mad Men (2007), naďalej odmieta oznámiť meno otca jej syna Xandera Danea. Toho priviedla na svet 13. septembra.

Webstránka TMZ.com získala kópiu rodného listu, ktorý 33-ročná herečka vyplnila v piatok v Los Angeles, kolónka meno otca v ňom však zostala prázdna. Jones naposledy chodila s komikom Jasonom Sudeikisom, s ktorým sa však v januári rozišla. O svojom tehotenstve pritom informovala až v apríli. Americké médiá špekulujú, že otcom jej syna by mohol byť buď režisér Matthew Vaughn, celebritný šéfkuchár Bobby Flay alebo herec Xander Berkeley, s ktorým si Jones zahrala v dráme Seeking Justice (2011).

Jones, ktorá účinkovala napríklad aj v snímkach Banditi (2001) alebo Piráti na vlnách (2009), chodila po svojom presťahovaní sa do Los Angeles najprv s hercom Ashtonom Kutcherom, ktorý je v súčasnosti manželom Demi Moore. Neskôr tvorila pár so spevákom Joshom Grobanom a potom so spomínaným Jasonom Sudeikisom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu