Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Horor v X Factor: Muž ukázal penis, porotkyňu napínalo!

Geo Godly sa neslávne zviditeľnil a znechutil polovicu USA. Zobraziť galériu (5)
Geo Godly sa neslávne zviditeľnil a znechutil polovicu USA.

LOS ANGELES – Ako hrôzostrašná nočná mora! Tak dopadlo vystúpenie muža menom Geo Godly, ktorý šokoval nielen divákov, ale aj samotných porotcov americkej šou X Factor. Z umelca sa totiž vykľul nechutný zvrhlík. Na pódiu si stiahol nohavice a ukázal najintímnejšie partie!

Pobúril! Populárny formát X Factor v Amerike tento ročník odštartoval poriadne zostra. Dôvodom je na prvý pohľad perspektívny súťažiaci s viac než sebavedomým vystupovaním. „Píšem, skladám, produkujem a hrám. Začal som spievať na základnej škole, potom som chodil na klasické hodiny klavíra,“ chválil sa pred kamerami v dokrútke. To, čo nakoniec predviedol, však všetkým v sále vyrazilo dych!

Farebné tričko s veľkým srdcom uprostred a podivný strieborný kostým – v takom outfite Godly vstúpil na javisko, aby predviedol svoje „umenie“. Sklamanie sa však dostavilo, len čo otvoril ústa. Falošný spev a pobehovanie z jednej strany na druhú svedčalo o tom, že veľkú dieru do šoubiznisu neurobí. Tam sa však obrovské fiasko zďaleka nekončilo. Spevák si uprostred svojho čísla rozopol nohavice, pod ktorými nemal vôbec nič – len nahé prirodzenie!

Geo Godly sa neslávne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Nevábny pohľad na Godlyho obnažený rozkrok vydesilo predovšetkým nežnejšiu časť porotcovského stola – Nicole Scherzinger a Paulu Abdul. Práve druhá menovaná situáciu nezvládla a odkráčala do šatne s rukou na ústach. Aj zvuky spoza dverí však naznačovali, že jej prišlo poriadne zle od žalúdka. Nie je vôbec vylúčené, že od znechutenia zvracala!

Znechutené porotkyne šou X-Factor.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Exhibicionistu, ktorého vystúpenie porota odsúdila, si zrejme budú môcť pozrieť aj slovenskí televízni diváci. Spevácku súťaž spoza oceána bude totiž od dnešného večera vysielať stanica JOJ Plus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu