Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nesmrteľný Nicolas Cage? Vyzerá ako muž na fotke z roku 1870!

Muž na fotke z roku 1870, ktorý nápadne pripomína herca Nicolasa Cagea. Zobraziť galériu (8)
Muž na fotke z roku 1870, ktorý nápadne pripomína herca Nicolasa Cagea. (Zdroj: Thanatos Archives/eBay)

LOS ANGELES – Akoby mu z oka vypadol! Hoci známe osobnosti majú dvojníkov po celom svete viac než dosť, ten, ktorý sa objavil v prípade Nicolasa Cagea (47), doslova vyráža dych. Americký herec je totiž na nerozoznanie od muža na fotografii spred viac než storočia. Žeby sa v jeho tele skrýval upír?!

Podobnosť čisto náhodná? Podľa predavača starožitností Jacka Mörda z Washingtonu je za fotografiou z archívu Thanatos niečo viac. Záber, ktorý pochádza z roku 1870, teda z obdobia krátko po skončení americkej občianskej vojny, zachytáva obyvateľa štátu Tennessee. Mördova teória však vraví, že by to zároveň mohol byť lámač ženských sŕdc, ktorého dnes poznáme pod menom Nicolas Cage. Tí dvaja sa totiž podobajú ako vajce vajcu!

Stará fotografia láka ku kúpe na internetovej aukcii eBay, pričom vyvolávacia cena je úctyhodných milión dolárov. Súdiac podľa komentára spomínaného starožitníka sa však takáto investícia rozhodne vyplatí. „Originál z roku 1870 zachytávajúci muža, ktorý vyzerá presne ako Nick Cage. Osobne si myslím, že je to on a že ide o určitý druh nesmrteľného upíra, ktorý sa zrevitalizuje približne raz za 75 rokov. O 150 rokov môže byť politikom, vodcom kultu alebo moderátorom talkšou,“ udáva v popise svojej komodity.

Muž na fotke z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Thanatos Archives/eBay)

Aj keď podľa všetkého ide len o dobre mienený žart, v hercovom živote sa so zvláštnosťami doslova roztrhlo vrece. Nie je to tak dávno, čo ho vo vlastnom dome vydesil nahý muž s nanukom v ruke. Či ho prirovnanie ku grófovi Drakulovi rozosmialo, je preto naozaj otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu