Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Herec Ethan Hawke: Narodila sa mu ďalšia dcéra!

Ethan Hawke Zobraziť galériu (7)
Ethan Hawke

NEW YORK - Americký herec Ethan Hawke a jeho manželka Ryan majú druhé spoločné dieťa. Je ním dcéra Indiana, ktorá sa narodila pred dvoma týždňami.

Pre 40-ročného herca je to už v poradí štvrtý potomok - s manželkou Ryan má ešte dvojročnú dcéru Clementine a z predchádzajúceho manželstva s herečkou Umou Thurman má 13-ročnú Mayu a deväťročného Levona. Hawke sa s Ryan, ktorá bola kedysi pestúnkou jeho prvých dvoch detí, oženil v júni 2008. Informácie zverejnila webová stránka people.com.

Ethan Hawke sa preslávil najmä svojou rolou Jakea Hoyta vo filme Training Day (2001), za ktorú sa mu ušla nominácia na Oscara. V roku 2004 sa rodák z texaského Austinu predstavil po boku herečky Angeliny Jolie vo filme Zlodej životov. O dva roky neskôr účinkoval vo filme Fast Food Nation, ktorý je kritikou marketingových gigantov podnikajúcich v oblasti rýchleho občerstvenia. Hawke si zahral aj v snímkach ako Obchodník so smrťou (2005), Než sa diabol dozvie, že si mŕtvy (2007) alebo New York, milujem ťa (2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu