Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Návrat problémového Charlieho Sheena: V Kurze sebaovládania!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (6)
Charlie Sheen

LOS ANGELES - Charlie Sheen sa vracia. Americký herec, ktorý upadol do nemilosti kvôli výstrelkom spojeným so sitcomom Dva a pol chlapa, oznámil, že sa vráti na televízne obrazovky v novej komédii Kurz sebaovládania. Tá je založená na rovnomennom filme z roku 2003.

V pôvodnej snímke účinkuje americký komik Adam Sandler ako muž prinútený absolvovať kurz sebaovládania, pri ktorom naráža na len málo sa ovládajúceho inštruktora stvárneného americkým hercom Jackom Nicholsonom.

Sheen prevezme v seriáli rolu Sandlera a bude mať na sérii aj vlastnícky podiel. "Vybral som si Kurz sebaovládania, pretože hrať človeka s vážnymi problémami v sebaovládaní mi dáva veľký priestor pre sebarealizáciu. Myslím si, že to je skvelý námet," uviedol Sheen.

Sheen bol najlepšie plateným hercom za rolu Charlieho Harpera, starého mládenca v jednom z najlepšie hodnotených komediálnych seriálov Dva a pol chlapa. Začiatkom marca ho ale tvorcovia seriálu prepustili, keď slovne napádal výkonného producenta seriálu Chucka Lorrea.

Prepustenie Sheena nasledovalo po sérii incidentov v rokoch 2009 a 2010, ktoré ho dostali do právnych problémov a na protidrogové a protialkoholické liečebne.

Keď tento rok v marci v preslávenom seriáli skončil, umiestňoval na svoj účet na sociálnej sieti Twitter videá a komentáre, v ktorých svojich kritikov označoval za stroskotancov. Zároveň začal účinkovať v šou Violent Torpedo of Truth, komediálnom turné, ktoré malo v niektorých mestách zmiešané ohlasy.

V máji nahradil Sheena v seriáli Dva a pol chlapa Ashton Kutcher. Od tej doby sa objavujú špekulácie o Sheenovej budúcnosti a správy o dohode o natáčaní Kurzu sebaovládania zo strany Sheena i producentov show Lionsgate Television.

"Kto sa hodí lepšie pre Kurz sebaovládania ako Charlie Sheen," uviedol Joe Roth, šéf štúdií Revolution, ktoré film produkovali a podporujú aj prípravu televíznej show. "S Charlieho neuveriteľným talentom a komediálnym vystupovaním zostáva hlavnou postavou televíznych sitcomov. Teším sa na ďalšiu spoluprácu s ním," vyhlásil podľa agentúry Reuters Roth. Ako upozorňuje Reuters, k seriálu Kurz sebaovládania sa zatiaľ neprihlásila žiadna americká televízna stanica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu